Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Citromos-rozmaringos csirkemell

2013. március 17. - Csabi Konyhája

Jó akciós volt a csirkemell, így be is vásároltam belőle, rövid gondolkodást követően pedig hamar ki is találtam, hogy ezúttal hogyan készítsem el, amihez nagyon nem is kellett külön bevásárlást intézni, csupán egy kiló krumplit kellett még vennem a körethez.

Tovább

Hagymás máj szívvel, almával

Nagyon szeretem a májat, legyen szó sima pirított májról, vagy akár baconba göngyölt májról, de például a bugaci (májas) pizza is a nagy kedvenceim közé tartozik. Viszont furcsamód eddig még sosem készítettem el saját magam. Ráadásul a hentesnél ahol beszereztem az alapanyagot, szívvel együtt adták…

Tovább

Pestós csirke

A pesto egy nagyon finom és különleges szósz, amit akár otthon is elő lehet állítani fenyőmagból, olívaolajból, bazsalikomból és fokhagymából, de én egyelőre megelégszek a boltban vásárolhatóval. :) Nagyon jó kis tésztás ételeket lehet belőle készíteni, de én ezúttal úgy gondoltam, hogy rizst fogok…

Tovább

Spenótos paradicsomos penne

A spenótos sajtos nokedli receptnél már előre jeleztem, hogy a következő alkalommal kedvenc tésztámmal és paradicsommal megspékelve fogok új magaslatokba törni. Ez pedig nem is váratott magára sokáig. Az eredmény pedig minden előzetes várakozást felülmúlt, bombasiker lett a spenótos paradicsomos…

Tovább
süti beállítások módosítása