Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Pestós csirke

2013. március 15. - Csabi Konyhája

A pesto egy nagyon finom és különleges szósz, amit akár otthon is elő lehet állítani fenyőmagból, olívaolajból, bazsalikomból és fokhagymából, de én egyelőre megelégszek a boltban vásárolhatóval. :) Nagyon jó kis tésztás ételeket lehet belőle készíteni, de én ezúttal úgy gondoltam, hogy rizst fogok használni köretként.

 

Még egy korábbi főzésből megmaradt fél kilónál valamivel kevesebb csirkemell a hűtőben, ezt készítettem el felkockázva, finoman fűszerezve (fokhagymapor, só, bors), majd amikor már majdnem kész voltam, akkor még a zöld pestóval is egy pár percen keresztül kevergettem a husit. Az időközben elkészült rizzsel végül jól összeforgattam. Elég gyorsan elkészült, viszont az izgalmas ízvilág ismét egy emlékezetes ételt eredményezett.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr718577452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása