Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Joghurtos lilahagymás penne

2013. március 03. - Csabi Konyhája

Ahogy azt már több ízben kifejtettem, egyszerűen imádom a tésztás kajákat, a sok hagyma pedig nálam az egyik legfontosabb főzési alapanyag, így ezúttal úgy gondoltam, hogy hús nélkül, csupán e kettőből igyekszek kihozni valami kellően pikáns és brutálisan finom ételt. Sikerült. :P

Tovább

Tejszínes tárkonyos csirke

A csirkehúsban az a jó, hogy nagyon gyorsan és könnyen elkészíthető. Ezúttal magamhoz képest egy viszonylag szolidabb ízvilágú, nem annyira harsány ételt készítettem, de néha ilyen is kell, hiszen sok esetben egy szolid harmóniával is katarzis közeli élményt lehet elérni, ha ügyesen keveri a…

Tovább

Rakott krumpli

A rakott krumpli megint csak egy olyan hagyományos étel, amit bárhol, bármikor, bármennyit képes lennék megenni. Megunhatatlan favorit, aminek az elkészítése ráadásul pofonegyszerű, persze 1-2 aprósággal itt is fel lehet dobni a dolgokat. Az egyik és talán legfontosabb alkotóeleme pedig a kiváló…

Tovább
süti beállítások módosítása