Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Júniusi Csabi Konyhája események!

Főszerepben egy nagyon spéci pulyka burger

2016. június 13. - Csabi Konyhája
Immáron harmadik évfolyamába lép a Csabi Konyhája eseménysorozat, aminek ezúttal is a VIII. kerületi Vas u. 16. szám alatti Casa de la Musica Hostel első emeleti terasza, azaz a Bikini Beach Terasz & Bár ad otthont egész nyáron. Aki még esetleg nem járt itt, annyit mondhatok, hogy olcsó italok, remek hangulat és egy pofás kis medence is fixen emeli az események fényét. Ahogy eddig is minden évben, így most is új ötletekkel, megújult struktúrában indul útjára a dolog. Ezúttal azt találtam ki, hogy a tavalyi elképesztő sikerű cékla burger után maradok a hambi vonalon, viszont minden hónapban kitalálok egy teljesen új és egyedi darabot. Persze nincs kizárva, hogy néha azért befigyel majd egy jó chilis bab vagy burrito is, de egyelőre inkább nem ígérek semmit...
june.jpg

pulykaburg.jpgNem siettem el a dolgot, így ugyan fejben már egy ideje megszületett a burger, de az első és egyetlen előtesztelésre csupán pénteken sikerült sort kerítenem és legnagyobb örömömre nagyon jól sikerült a főpróba! A mellékelt képen az első prototípusa látható a júniusi spéci pulyka burgeremnek, ami után már csak a sajttal és a bucival kísérleteztem, és bár nem nagyon hittem, hogy sikerül az elsőt felülmúlni, de sikerült... Arról persze képet már nem csináltam, haha. A burger egyébként a következő elemekből áll össze:
buci, 14dkg fűszeres pulykapogácsa hagymafélékkel egybegyúrva, bacon, saláta, paradicsom, grillezett cukkini, spéci fűszeres sajt, házi csípős mustáros szósz

Útjára indult egy hivatalos facebook esemény is, amit ide kattintva tudtok jelölni, itt folyamatosan tudtok tájékozódni az aktualitásokról, illetve megtalálhatóak a dátumok is.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr638802012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása