Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Júliusi Csabi Konyhája események!

Mexikói Burger napok következnek

2016. július 06. - Csabi Konyhája

Vasárnap lezárult az idei Csabi Konyhája rendezvénysorozat első fejezete. Igencsak erős kezdés volt ez, a régi törzsvendégek mellett sok új érdeklődőt is köszönthettem, a visszajelzések alapján pedig egyértelműen kijelenthető, hogy imádtátok a pulyka burgert. Volt aki odáig merészkedett, hogy még a tavalyi nagy fejlesztésnél, a céklás burgernél is jobbnak nevezte! :O Köszönöm mindenkinek aki eljött valamelyik eseményre, remélem visszatértek még, illetve akinek esetleg nem sikerült eljönnie, lehet pótolni júliusban, hiszen nincs megállás! Az alábbi képen látható az első tesztpéldánya az új fejlesztésemnek, amit júliusban tudtok majd falatozni a Bikini Beach teraszán, ezen a héten szerdán és csütörtökön foci EB közvetítésekkel megfejelve, a többi napokat pedig lást a kis fejlécen:

csk_fejlec_july.jpg

És, hogy mi is ez a burger? Nézzük csak alulról felfelé haladva az elemeket!
Csabi Konyhája Mexikói Burger:
Zsemle, guacamole, saláta, marhahús pogácsa, grillezett ananász, cheddar, bacon, chilis bab és egy kis fokhagymás tejföllel is meg lesz még kenve a buci teteje.
A tesztburgerben még nem a szokásos húsforrásomtól származó menő husit használtam, illetve a zsemle is más lesz, de valami hasonlóra lehet számítani ránézésre. Kéretik nyitottnak lenni az ananász irányában, emlékezzetek vissza mennyien tiltakoztatok anno a cékla ellen is, aztán mekkora kedvenc lett! :P

dsc07614.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr318870148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása