Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Szeptemberi Csabi Konyhája események!

Egy kihagyhatatlan BBQ burgerrel várok mindenkit ebben a hónapban.

2016. szeptember 12. - Csabi Konyhája

Újabb hónap, újabb spéci burger! Most úgy gondoltam kicsit visszább veszek az extrém hozzávalókból, mert bár a többség végül mindig igazat adott az összeállítások minden egyes elemének a létjogosultságát illetően, de most úgy voltam vele, hogy itt az ideje egy kicsit klasszikusabb hambival előállni. Szokás szerint sikerült az utolsó pillanatokra hagyni a végső tesztelést és egy konyhai baleset is hátráltatta a munkálatokat, de végül csak összeállt és csont nélkül átment a saját magam legkíméletlenebb bírói megítélésén is a burger!

2016szept.jpg

Buci, saláta, paradicsom, marhahúspogácsa, cheddar, bacon, rántott hagymakarika és jól nyakonöntve az egész egy spéci házi BBQ szósszal! A szósz egy igazi különlegesség, nem tolakodó, ám mégis karakteresen központban lévő, miközben egy igazán egységes és lédús, friss élményt nyújtó hamburger lett a végeredmény. Gyertek és teszteljétek le!

dsc08092.JPG

Még nincs teljesen letisztázva a terasz sorsa, a téliesítés is tervbe van véve, illetve ha marad a jó idő, lehet, hogy lesz majd még egy kis ráadás BBQ burger nap mindentől függetlenül is, hiszen ez így nem túl sok, de majd látjuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4011697113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása