Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Füstölt cayenne csirkehúsleves

Egy leves, amit bátran odatennék bármelyik TEX-MEX étterem étlapjára!

2016. december 10. - Csabi Konyhája

Stabilan a mindennapjaink részévé vált a farkasordító hideg és ilyenkor tud a legjobban esni egy jó kis csípős, pikáns, gazdag leveske. Rögtön arra gondoltam, hogy a Sárréti Chilifarm füstölt cayenne őrleményét fogom az ügy érdekében csatasorba állítani és hamar össze is állt a fejemben egy igencsak…

Tovább

HOPPÁCSKA! - a kalács újratöltve

Édes és sós kürtőskalácsok a legelképesztőbb töltelékekkel megspékelve!

Nem is olyan régen már teszteltem a Töltött Kürtős által újradefiniált kalácsokat, és bár elkötelezett rajongó nem lettem, már akkor a kiszemeltek között szerepelt egy másik versenyző, a Hoppácska, akik egy folyamatosan változó kínálattal és nem utolsósorban sós kalácsokkal és ennek megfelelően igen…

Tovább

Rosé kacsamell

Nem egy nagy ördöngősség az elkészítése, a végeredmény pedig egyszerűen mennyei.

Még a nyáron kaptam egy jó barátomtól egy kisebb szatyornyi fagyasztott kacsamellet ajándékba és nem kellett sokat gondolkoznom, hogy mit is készítsek belőle. Mondjuk azért kicsit izgultam, mert sose csináltam még korábban kacsát, de bíztam benne, hogy azért a készülő mű nem fog kárba veszni.

Tovább
süti beállítások módosítása