Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Töltött Hold Gasztrovíkend @ Belvárosi Piac

2016. február 06. - Csabi Konyhája

Az igazat megvallva én magam is meglepődtem, hogy csak az utolsó pillanatban értesültem erről a fesztiválról, mivel azért eléggé képben szoktam lenni az ilyesmivel, illetve folyamatosan figyelem, hogy mikor hol van valami komolyabb megmozdulás, amire érdemes lehet kilátogatni... Na de még így is…

Tovább

Burger Mustra #79 - Tuning Bar & Burger, Budapest

A Tuning látogatása előtt már elég magasra lett helyezve az a bizonyos léc, hiszen a 2015-ös Hamburger Day-en a Legjobb Hamburger díját hozták el, illetve azóta egyre több toplistás cikkben is találkozni lehetett a nevükkel és egy röpke pillantást vetve a honlapukra is rögtön nagyon profi benyomást…

Tovább

Mustáros-currys-gombás tarja

Tepsis tarjáról korábban három ízben is értekeztem, úgy éreztem, itt az ideje valami újba vágni a fejszét. A tarja egyébként egy nagyon hálás húsféle, nálam is örök favorit, az viszont biztos, hogy nem sűrűn alkalmazzák kockázott húsként. Na ez a recept a ritka kivételek egyike, a végeredmény pedig…

Tovább
süti beállítások módosítása