Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Rántotta álom

2016. február 20. - Csabi Konyhája

Rántotta készítésre adtam a fejemet egy iszonyatosan pörgős napon, amikor alig maradt időm főzésre, de szerencsére minden adott volt a végül minden létező várakozásomat felülmúló végeredményhez. Már előzetesen is úgy fogtam hozzá, hogy semmiképp sem egy szimpla rántotta lesz, de ilyen brutális…

Tovább

Szalontüdő @ Gyógygödör Borozó & Étterem, Sopron

Szalontüdő. Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, ez talán egy még inkább megosztó étel, mint a pacal. Nekem korábban még sosem volt hozzá szerencsém, de egy fergeteges magyar rövidfilm annak idején nem csak remekül szórakoztatott, de iszonyatosan kedvet is hozott ahhoz, hogy egyszer én magam is…

Tovább

Zellerszár krémleves

Régen csináltam már krémlevest, az utóbbi időben meg amúgyis teljesen rákattantam a zellerszárra, úgyhogy adta magát, hogy miből készítsek egy jó kis levest a legközelebbi adandó alkalommal. Ezúttal egyáltalán nem bonyolítottam túl a dolgokat, a lehető legegyszerűbb módját választottam a főzésnek.

Tovább
süti beállítások módosítása