Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Májusi Csabi Konyhája események!

Kezdődik a 2017-es terasz szezon!

2017. május 04. - Csabi Konyhája

Immáron negyedik évadába lép a Csabi Konyhája eseménysorozat a VIII. kerületi Vas u. 16. szám alatt található Casa de la Musica Hostel első emeleti Bikini Beach teraszán! Szokás szerint az alábbi kis képen látható napokon 18:00-tól lesz kezdés és 23:00-ig fog tartani a buli. A tavalyi évhez képest most próbálom még jobban színesíteni a programot és újra előkerülnek régi klasszikus és persze lesznek újdonságok is, ahogy megmarad az imádott hamburger is a kínálatban!

2017maj_1.jpg

A nyitó dupla eseményen egy új burgerrel készülök, ami annyira új lesz, hogy még én magam se teszteltem le, haha, úgyhogy egy kicsit improvizatív jellegű lesz a dolog, de ne aggódjatok, a csalódás kizárt! Ráadásul zsemle tekintetében sikerült megnyernem az ügynek nagy kedvencem, a Revolución Budapest támogatását, így az ő bucijukba fogom pakolni az összetevőket!

Jó szokás szerint idén is lesznek drum and bass bulikkal egybekötött események is, ezzel és az aktuális ételkínálattal kapcsolatban pedig figyeljétek a Csabi Konyhája facebook oldalt illetve az aktuális eseményeket, ahol mindig minden fontos tudnivalót megtaláltok majd!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2112479091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása