Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Júniusi Csabi Konyhája események!

A hónap végén jön az első erős hamburgerevő verseny is!

2017. június 03. - Csabi Konyhája

Egy rendkívül sikeres és eseménydús májust tudhatok a hátam mögött, a borzasztó változékony időjárás ellenére mindig voltak régi és új vendégek szép számmal a teraszon, amiért ezúton is hálás köszönet nektek és a fantasztikus visszajelzésekért is. Nagy sikerrel debütált az idei CsK burger és a teljesen spontán bemutatásra került chimichanga is. Lássuk, ebben a hónapban mi vár Rátok!

2017june.jpg

Június 6-án szokás szerint drum and bass kedd lesz, hamburgerrel, másnap pedig a Fish! zenekar két tagja fogja csapolni a sört és kitölteni az italokat, miközben én továbbra is burgereket sütögetek majd. A következő hétvégére még nem találtam ki, hogy mi legyen, de lehet hogy elkészítem újra a spéci chilis babomat, ami mindig nagy sikert arat a teraszon. Mit szólnátok hozzá? Június 20-án ismét dnb buli lesz, 23-án pedig megrendezésre kerül az első erősevő versenyem a Sárréti Chilifarmmal közösen. Az első 10 nevező indulhat a versenyen, minden további információt megtaláltok a már útjára indult eseménynél.

hot.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr9412561013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása