Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Augusztusi Csabi Konyhája események!

2017. augusztus 07. - Csabi Konyhája

Eljött az augusztus, tikkasztó hőséggel, így aztán jobbnak láttam, ha az első hetet kihagyom inkább, meg szerintem ti is inkább nyaraltok, fesztiváloztok, meg azért nekem is elég sűrű ez a hónap, így most a szokásosnál kevesebbszer állok be a konyhába, viszont bízok benne, hogy legalább jól ki lesztek éhezve már a főztömre, haha! Lássuk, mire számíthattok ebben a hónapban:

20228780_1568216719920054_7751922096315222313_n.jpg

8/9 - szerda/csütörtök burger partival készülök, és ahogy azt már többször jeleztem, elengedem az idei spéci fejlesztésemet és sikerült egy új, szerintem eléggé extrém összeállítást megálmodnom, ami a változatosság kedvéért számomra is aznap fog debütálni, haha. A múltkori nachos partikat gondoltam tovább és egy nachos burgerrel igyekszek majd elkápráztatni mindenkit. A zsemlébe salsa szósz és tortilla chips is kerülni fog, ugyanakkor marad a 15 dekás marha húspogácsa, cheddar helyett egy komolyabb adag trappista sajttal, baconnel, jégsalival és egy spéci tejfölös szósszal megfejelve az összképet. Szerintem elég menő lesz! :P

2017aug.jpg

A folytatásban visszahozom a többek által hiányolt chimichangát is 24/25 - csütörtök/péntek, a hónap végére pedig majd még kitalálom hogy mi legyen. Addig is kellemes nyarat mindenkinek és találkozzunk a teraszon!

dsc02800.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr3312722148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása