Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Rakott zeller, ami majdnem rakott krumpli

Egy elég érdekes változata a rakott zellernek...

2017. február 05. - Csabi Konyhája

A tavalyi év vége felé csináltam már egy eléggé érdekes összeállítású rakott zellert és most is sikerült kitörni a megszokásból azt hiszem. Bár a végeredmény ezúttal nem lett annyira extrém, de azért panaszra még így sem volt okom a végén.

Tovább

Újabb zabálás a Középkori Parasztétteremben @ Párkány (SK)

Harmadjára is egy hibátlan élménnyel gazdagodtam.

Sok újdonságot nem tudok már írni a Középkori Parasztétterem kapcsán, hiszen korábban már kétszer (#1, #2) is megtapasztalhattam, hogy az ételek minősége, mennyisége és a hely hangulata is egy egészen elképesztő élménnyé állnak össze minden egyes látogatásom alkalmával. Esztergomról mindössze csak a…

Tovább

ŰZZÜK EL A TELET #2 - Karfiolkrémleves füstölt cayenne-el

Egy igazi testet és lelket melengető leves.

Télvíz idején különösen jól tud esni egy igazán pikáns, ütős kis krémleves, én pedig a legjobb tudásomat latba vetve egy igazán extrém, mindent elsöprő erejű krémlevest alkottam, amiről talán elsőre meg sem mondaná a gyanútlan kóstoló, hogy karfiol az alapja.

Tovább
süti beállítások módosítása