Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

SZOLJANKA - az orosz mindent bele leves

Iszonyatosan sűrű, elképesztő ízvilág

2018. április 14. - Csabi Konyhája

Az ukrán gasztronómia egyik csodájához, a borscs leveshez már volt szerencsém egy barátom főztjének köszönhetően, a közeljövőben én is tervezem, hogy elkészítem majd a magam kis verzióját, de még előtte úgy döntöttem, hogy egy másik nemzeti hírességet, az orosz szoljankát főzöm meg, ami már jó ideje…

Tovább

SUSHIROLL - street foodosított sushi

Szenzációs ötlet, hibátlan kivitelezés

Párommal mindketten nagy sushi rajongók vagyunk és időről-időre igyekszünk is hódolni eme szenvedélyünknek, így amikor először hallottam az év elején nyílt Sushirollról, azonnal előrevettem a meglátogatandó helyek listáján. Időközben engem külföldre szólított a kötelesség, így egy kicsit megcsúszva…

Tovább

Nachos Pizza a Don Pepe havi extra ajánlata

Egy újabb elvetemült párosítás.

Nagyon szép emlékeket őrzök a tavalyi chili con carne pizzáról, így amikor megláttam a Don Pepe áprilisi extra ajánlatát, a Macho Nachos Pizzát (2390.-), azonnal elégedetten csettintettem egyet, hogy na jó, ezt muszáj lesz kipróbálnom! Ugyan jelen esetben a nachos-t házasítják össze a pizzával, ami…

Tovább

Burger Mustra #147 - Rojda Grill Restaurant, Bécs (Ausztria)

A kettes számú tesztelés Bécsben történt a sokak számára biztos ismerős Viper Room névre hallgató szórakozóhely tőszomszédságában. A koncertünk előtt kebaboztunk egyet, ami egy elég erős felütésnek bizonyult, hiszen mind ízre mind adagra egészen kiválóan teljesített és hamar megakadt a szemem az…

Tovább
süti beállítások módosítása