Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

A legjobb pho leves nyomában - Dang Muoi, Budapest

Teljes főétkezéssel felérő kis adag, fenséges ízkavalkád

2018. augusztus 29. - Csabi Konyhája

Bevallom, a Dang Muoiról mindeddig még csak nem is hallottam, jelen esetben is egy baráti ajánlásnak köszönhetően egy kis beszélgetős sörözgetést követően tértünk be a Móricz Zsigmond körtér közvetlen közelében, a Villányi út elején található kedves kis egységbe, de egyébként a főváros több…

Tovább

Tonhalas pite

Régen csináltam már pitét és legalább ugyanilyen régóta tervezem már, hogy a jelen cikk alapjául szolgáló tonhalas őrületet készítsek, így aztán elérkezett az idő, hogy az elgondolást tettek is kövessék! Mondjuk a legnagyobb nyári kánikula idején kicsit megkérdőjelezhető volt a sütő begyújtásának…

Tovább
süti beállítások módosítása