Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Csabi Konyhája X Hari Kebab Party

Ismét egy fővárosi zaba party kézműves sörökkel és határtalan jókedvvel!

2019. január 07. - Csabi Konyhája

Már a 2017 márciusi nyitása óta lelkesen figyelemmel követem a Hari Kebab működését és szép lassan nagy rajongóvá és törzsvendéggé váltam, ami a kiváló ételeken kívül a hely kisugárzásának és a kellemes családias légkörnek is köszönhető. A brutális névadó kebabnak komolyan mondom, hogy nincs párja és kötelezővé tenném mindenkinek, hogy legalább egyszer az életben próbálja ki, aztán úgysem akar majd máshol enni. De ugyanilyen fanatikus rajongója vagyok a király lahmacunnak is, ami nem csak hogy brutálisan kiadós, de olyan őrületes ízkatarzis, amit nemigen felejt el egyhamar az ember.

haricskparty.jpg

Most pedig eljött az ideje annak, hogy kipróbáljam magam a pult mögött is, aminek örömére egy kihagyhatatlan óriási kajálásra invitállak meg Titeket! Fenséges ízekben és kiváló hangulatban garantáltan nem lesz hiány, hiszen bő egy év után végre újra Csabi Konyhája Party a fővárosban. Ráadásul jól feltankoljuk a hűtőt finomabbnál finomabb kézműves sörökkel is. Ne hagyjátok ki! GYERTEK!!! Facebook esemény 
VII. István u. 6. - START 17:00

dscn0109.JPG

Helyben kelnek és sülnek a kemencében a piták, aminek köszönhetően igazán egyedivé és felejthetetlenné válik a kebabozás élménye. A még gőzölgő, friss pitába bőkezűen kerül a kiváló minőségű halal húsból, amit egyedi házi szószokkal bolondítunk meg. A csirke- és borjúhús opciókon kívül vegetáriánus összeállítások közül is lehet választani. A névadó kebabba még sült zöldségek és feta sajt is kerül felülmúlhatatlanná téve az élményt. Ha egyszer megkóstolod, egész biztos, hogy akarsz majd még egy harit!

dscn0060.JPG

A király lahmacun esetében is a kebabnál használt helyben kelesztett pita tészta az alap, csak itt jól kinyújtjuk majd és beterítjük a spéci fűszeres darálthúsos alappal és így sütjük ki a kemencében, majd a már jól ismert kebab tartozékokkal, hússal és zöldségekkel pakoljuk tele, meglocsoljuk házi szószokkal mielőtt feltekernénk. ŐRÜLET!!! Ilyet máshol egész biztosan nem találsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr8014521652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása