Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Húsvéti tekercs a Don Pepe kínálatában

Egy újabb brutális tekercs az ünnepre hangolódás jegyében

2019. április 09. - Csabi Konyhája

Szinte minden alkalommal leírom, hogy jelenleg a Don Pepe egyik legerősebb ételcsoportja a tortilla tekercs, illetve lényegében kihagyhatatlan ajánlat a minden hónapban érkező újabb és újabb összeállítás ebben a kategóriában. Húsvét közeledtével mi más is kerülhetne a tortilla lapba, mint egy igazán belevaló húsvéti best of az ünnepi asztal szinte összes szereplőjével! (1980.-)

dsc06807.JPG

A békéscsabai egységből rendeltem és már ránézésre is nagyon meggyőzőnek bizonyult. Jól láthatóan kiváló pirítást kapott az igen szépen kitömött tekercs, amit félbevágva szinte lávaszerűen kezdett kifolyni a cucc és hát bizony öröm volt már csak látni is, hogy igen emberesen meg lett pakolva a tortilla lap minden földi jóval. Végig egy igen erőteljes füstösség jellemzi az ízvilágot köszönhetően a főtt-füstölt tarja és füstölt mozzarella párosnak, a medvehagyma és újhagyma kombója pedig igazi nagyágyúnak bizonyult miközben a retek és a majonézes-tormás tojássaláta tovább erősítette az ünnepi hangulatot. De ez még nem minden! Paradicsom, mediterrán sonka, hegyes erős és sajtkrém is az összeállítást erősíti, a végeredmény pedig olyannyira erőteljes, hogy nem csak a fülig érő mosoly garantált, hanem az is biztos, hogy az utolsó falatok elfogyasztása után mind a tíz ujját megnyalja az ember.

dsc06805.JPG

dsc06806.JPG

Kellemesen füstös, enyhén csípős ízvilág, friss roppanósság, elbűvölő ízkavalkád jellemzi ezt a csöpögős tekercs csodát, aminek minden eleme hozzáteszi a magáét a tökéletes összkép kialakulásához. A medvehagyma miatt mondjuk jó, ha mindenki felkészül a későbbi büfikre, haha, de összességében ez bizony megint egy olyan összeállítás lett, amit mindenképp érdemes kipróbálni!  

dsc06808.JPG

dsc06810.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4314748531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása