Szinte minden alkalommal leírom, hogy jelenleg a Don Pepe egyik legerősebb ételcsoportja a tortilla tekercs, illetve lényegében kihagyhatatlan ajánlat a minden hónapban érkező újabb és újabb összeállítás ebben a kategóriában. Húsvét közeledtével mi más is kerülhetne a tortilla lapba, mint egy igazán belevaló húsvéti best of az ünnepi asztal szinte összes szereplőjével! (1980.-)
A békéscsabai egységből rendeltem és már ránézésre is nagyon meggyőzőnek bizonyult. Jól láthatóan kiváló pirítást kapott az igen szépen kitömött tekercs, amit félbevágva szinte lávaszerűen kezdett kifolyni a cucc és hát bizony öröm volt már csak látni is, hogy igen emberesen meg lett pakolva a tortilla lap minden földi jóval. Végig egy igen erőteljes füstösség jellemzi az ízvilágot köszönhetően a főtt-füstölt tarja és füstölt mozzarella párosnak, a medvehagyma és újhagyma kombója pedig igazi nagyágyúnak bizonyult miközben a retek és a majonézes-tormás tojássaláta tovább erősítette az ünnepi hangulatot. De ez még nem minden! Paradicsom, mediterrán sonka, hegyes erős és sajtkrém is az összeállítást erősíti, a végeredmény pedig olyannyira erőteljes, hogy nem csak a fülig érő mosoly garantált, hanem az is biztos, hogy az utolsó falatok elfogyasztása után mind a tíz ujját megnyalja az ember.
Kellemesen füstös, enyhén csípős ízvilág, friss roppanósság, elbűvölő ízkavalkád jellemzi ezt a csöpögős tekercs csodát, aminek minden eleme hozzáteszi a magáét a tökéletes összkép kialakulásához. A medvehagyma miatt mondjuk jó, ha mindenki felkészül a későbbi büfikre, haha, de összességében ez bizony megint egy olyan összeállítás lett, amit mindenképp érdemes kipróbálni!