Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

III. Csabi Konyhája & Grebb Burger Party, Békés

Sajtmániásoknak kötelező kipróbálni ezt a brutális összeállítást!

2020. november 18. - Csabi Konyhája

Ismét Csabi Konyhája Burger Party a Viharsarokban! Utoljára 2 évvel ezelőtt volt burger party a békési Grebb egységében, úgyhogy ideje volt már hogy egy újabb fergeteges hangulatú gasztro fiesztát tartsunk november 20-án, vasárnap! A mostani burger egy igazi nagysikerű darab, mondhatni egy ideje egyik legnagyobb kedvencem, ami baráti körben is nagy sikert aratott már több ízben, illetve tavaly szeptemberben a fővárosi nagyközönség előtt is hatalmas sikerrel debütált!

grebb_details.jpg

A pirított házi buci aljára a már-már szokásosnak mondható jégsaláta-paradicsom-csemegeuborka triója ágyaz meg a 15dkg szaftos marhahúspogácsának, amire házi hagymalekvárt halmozunk és a Grebb spéci göngyölt császárszalonnája kerül ropogósra pirítva. Mindezek után a 120g grillezett camembert is elfoglalja méltó helyét, valóra váltva minden sajtimádó legvadabb álmát. Újabb csavar a történetben, hogy némi aszalt szilvával bolondítjuk tovább az amúgy sem szegényes ízvilágot, a végső kegyelemdöfést pedig egy kegyetlenül finom, füstös BBQ szósszal adjuk meg, amit Bánfi Krisztián fog biztosítani a Kígyóscsilitől.

dsc02453.JPG
A fergeteges burger kreáción kívül számtalan kézműves sör közül is választhattok és a nemrég debütált házi készítésű desszert szekcióból is kedvetekre válogathattok. Reméljük, sikerült mindenkinek felkelteni az érdeklődését ehhez az igazi gasztronómiai ünnepélyhez, ne hagyjátok ki, legyetek részesei Ti is!

dsc02454_1.JPG
A jelenlegi új szigorítás értelmében sajnos a helyben fogyasztás most egy darabig kizárt, viszont személyes átvétellel elvitelre, illetve házhozszállítással is be tudjátok szerezni majd ezt a nem mindennapi burger csodát! Ha az elvitel mellett döntetek, akkor a rendelés leadásának, illetve a burger elkészülésének idejére bent lehet tartózkodni a vendégtérben az előírások betartása mellett, azaz orrot és szájat is eltakaró maszkban! Reméljük nem szegi kedveteket a helyzet és eljöttök burgerezni egy jót, és ha pacsizni nem is, de pár szót tudunk majd váltani, míg készül a finom étek, aztán pedig természetesen várjuk majd a visszajelzéseket, hogy hogyan ízlett a hambi! 

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr6316287586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása