Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Kolbászos-céklás-pestós tészta

Amilyen őrülten hangzik, pont annyira finom!

2020. június 26. - Csabi Konyhája

Nagyon szeretem a pestós ételeket, legutóbb egy elég menő ultrasajtos csirkés őrületet csináltam, most pedig már az elején tudtam, hogy valami kolbászos különlegességet fogok csinálni, de valami csibészes fordulaton gondolkodtam még, hogy mivel lehetne feldobni az összeállítást. Persze mindez már a…

Tovább

Ananászos Hawaii Spagetti Pizza a hónap őrülete a Don Pepénél!

Hogy micsoda?!?!

Első olvasatra nagyon elképedtem és bár nem gondoltam komolyabban bele, hogy vajon milyen élményt is nyújthat egy ilyen nem mindennapi őrület, de valahogy azt éreztem, hogy ez egy igazi nekem való összeállítás. Ráadásul ezúttal még háttérsztori is van egészhez, íme: Állítólag Új-Zéland korábbi…

Tovább

Rántott csirkemájas tortilla tekercs

A Don Pepe júniusi különleges ajánlata

A blog rendszeres olvasóinak nyilván a könyökén jön már ki a Don Pepe tekercsei iránt érzett rajongásom, de mégis úgy érzem, hogy minden egyes alkalommal meg kell említenem, hiszen szorosan hozzátartozik a teljes képhez, illetve minden esetben egy erős de egyáltalán nem elfogult kiindulási alap.…

Tovább

Mojito Burgerrel hangolódjunk a nyárra!

Egy könnyed finomság a hónap ajánlata a békéscsabai Stop Burgernél

Sajnos a múlt havi fish & chips burgert kihagytam, pedig nagyon ígéretesen hangzott, így aztán most a júniusi specialitás, a Mojito Burger (1890.-) kapcsán úgy döntöttem, hogy mindenképp lecsapok rá. Ugyan nem igazán vagyok rajongója a csirkés hamburgereknek, viszont eléggé nyitottnak is tartom…

Tovább