Sajnos a múlt havi fish & chips burgert kihagytam, pedig nagyon ígéretesen hangzott, így aztán most a júniusi specialitás, a Mojito Burger (1890.-) kapcsán úgy döntöttem, hogy mindenképp lecsapok rá. Ugyan nem igazán vagyok rajongója a csirkés hamburgereknek, viszont eléggé nyitottnak is tartom magam ahhoz, hogy mindenképp adjak egy esélyt a dolognak a békéscsabai Stop Burger prezentálásában!
Korábban már ettem egy brutális szendvicset itt, aminek központi eleme ugyanaz a 13dkg spéci fűszerezésű és Coca Colában pácolt csirkemell, mint a szóban forgó burgernél is. A már jól ismert és továbbra is magas szinten muzsikáló friss, puha zsemlébe lollo rosso saláta, paradicsom kerül még, a húsra pedig jó sok mozzarellát halmoznak sütés közben, valamint az egész összeállítást egy spéci mentás, lime-os házi majonéz koronázza meg.
Egy könnyed ám mégis karakteres ízű burger ez, ami egyébként nagyon eteti magát. A mentás majonéz abszolút telitalálat és az általam már jól ismert és korábban is méltatott pácolt csirke sem okoz csalódást, a bőkezűen adagolt mozzarellával pedig egy igazi nyerő párost alkot. Egy rendkívül szaftos, izgalmas ízvilágú finomság, csak ebben a hónapban!