Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Mojito Burgerrel hangolódjunk a nyárra!

Egy könnyed finomság a hónap ajánlata a békéscsabai Stop Burgernél

2020. június 04. - Csabi Konyhája

Sajnos a múlt havi fish & chips burgert kihagytam, pedig nagyon ígéretesen hangzott, így aztán most a júniusi specialitás, a Mojito Burger (1890.-) kapcsán úgy döntöttem, hogy mindenképp lecsapok rá. Ugyan nem igazán vagyok rajongója a csirkés hamburgereknek, viszont eléggé nyitottnak is tartom magam ahhoz, hogy mindenképp adjak egy esélyt a dolognak a békéscsabai Stop Burger prezentálásában!

dsc08601.JPG

Korábban már ettem egy brutális szendvicset itt, aminek központi eleme ugyanaz a 13dkg spéci fűszerezésű és Coca Colában pácolt csirkemell, mint a szóban forgó burgernél is. A már jól ismert és továbbra is magas szinten muzsikáló friss, puha zsemlébe lollo rosso saláta, paradicsom kerül még, a húsra pedig jó sok mozzarellát halmoznak sütés közben, valamint az egész összeállítást egy spéci mentás, lime-os házi majonéz koronázza meg.

Egy könnyed ám mégis karakteres ízű burger ez, ami egyébként nagyon eteti magát. A mentás majonéz abszolút telitalálat és az általam már jól ismert és korábban is méltatott pácolt csirke sem okoz csalódást, a bőkezűen adagolt mozzarellával pedig egy igazi nyerő párost alkot. Egy rendkívül szaftos, izgalmas ízvilágú finomság, csak ebben a hónapban!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4115738322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása