Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Kung Pao Roller a hónap tekercse a Don Pepénél

Egy igazán menő kacsás raguval a főszerepben

2021. február 09. - Csabi Konyhája

Újabb hónap, újabb tekercs és mondhatni menetrend szerint egy újabb teszt részemről. Lényegében már megszokottá vált számomra, hogy kedvenc Don Pepe ételcsoportomon belül hónapról hónapra jön egy új összeállítás, ami már előre borítékolható módon új kedvenc lesz. Nincs ez másként a februári újdonsággal sem, hiszen a Kung Pao Rollerben minden megvan, amitől lényegében azonnal beindul az ember nyálelválasztása. Tortilla, sajtkrém, fokhagymás-gyömbéres-chilis kacsás ragu tojásos-zöldséges-mogyorós jázmin rizzsel, mozzarella (2480.-)

dsc02954.JPG

Szokás szerint a békéscsabai egységből rendeltem és jó szokás szerint a fóliából kicsomagolva előbb a látvány majd a brutális illatfelhő is sok jóval kecsegtetett. Elég rendesen meg lett pakolva a tekercs és ennek megfelelően az ízvilágra sem lehetett panaszom. Egy abszolút csillagos ötös, erőteljes fűszerezés a fő irányvonal, aminek köszönhetően ellenállhatatlanul finom és még jó szaftos is az egész összeállítás! Külön jár a plusz pont a mogyoróért és a kellő mennyiségű sajt is teszi a dolgát. Egy nagyon egységes és ütős tekercs lett ez! Talán egy kicsit több húst elbírt volna az összeállítás, de ettől eltekintve nagyon jól muzsikált a kész mű. Ha egy keleties ízvilágú, jó kis szaftos tortilla tekercsre vágynál, akkor mindenképp érdemes kipróbálni ezt a csak februárban kapható összeállítást!

dsc02951.JPG

dsc02952.JPG

dsc02953.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr316417964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása