Megmondom őszintén, elsőre annyira nem vágott földhöz a gondolat, hogy a jó öreg brassóit egy pizzán lássam viszont, ugyanakkor hajtott a kíváncsiság is, hogy vajon mit tudnak ebből kihozni. Szokás szerint a Don Pepe havi ajánlatai között jelent meg ez a legújabb műfaji keresztezés, én pedig a békéscsabai egységből rendelve teszteltem le a végeredményt.
A tésztára pizzaparadicsom, mozzarella, sült burgonya, fokhagyma, só, bors, vöröshagyma, paprika, paradicsom, karaj, bacon és császárszalonna került (2990.-), a dobozt kinyitva pedig még a lélegzetem is elállt konkrétan. Az a nem mindennapi eset állt elő, hogy élőben ezerszer durvábban nézett ki a nagy mű, mint a promó fotón és egész egyszerűen alig vártam, hogy megkóstolhassam ezt a brutálisan megpakolt pizzát. Mohóságomnak a szájpadlásom esett áldozatul, mert konkrétan rommá égettem az első falattal, miközben ámultam és bámultam és kaján vigyorral tömtem magamba a szeleteket. Ez a pizza egyszerűen annyira oda lett téve, hogy az nem igaz! Valójában ez is egyfajta húsimádó összeállítás, hiszen nem volt olyan falat, ahol ne találkoztam volna a karaj-bacon-császárszalonna trió valamelyikével. Egy iszonyatosan szaftos őrület az egész, amiben a rengeteg szalonnához egészen kiváló módon illik a nálam amúgyis nagy favorit Don Pepe burgonya, ami itt azért a körettel ellentétben kisebb darabokra lett vágva és külön kis csibészséget visz az egész ízvilágba a paradicsom édeskéssége. Közben pedig álomszerűen nyúlik a sajt is, hát kérem szépen, én ennél többet nem is kérek egy nagyon vagány, brutálisan laktató pizzától. Köszi az élményt Don Pepe!