Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Vargányás szarvasraguval támad a Don Pepe januári extra pizzája

A végeredmény pedig a tekercshez hasonlóan kellően ütős és vagány

2021. január 20. - Csabi Konyhája

A Don Pepe januári spéci tekercse után úgy gondoltam, hogy nem elégszem meg ennyivel és az ugyanazzal a vargányás szarvasraguval operáló extra pizzával is teszek egy próbát. A SZARVASVADÁSZ névre keresztelt összeállítást (2990.-) a békéscsabai étteremből rendeltem házhoz.

Tovább

Focaccia - egyszerű házi kenyérféle

Igazából csak liszt, víz és élesztő kell hozzá!

A házi tortilla receptem sikerén felbuzdulva egyértelmű volt számomra, hogy folytatnom kell felfedező utam a házi készítésű tészták és kenyerek világában, így aztán amikor megláttam a szóban forgó olasz specialitásról egy elég szimpi és egyszerű videót, már tudtam is, hogy ez lesz a következő…

Tovább
süti beállítások módosítása