Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

VEGÁN JAMBALAYA PIZZA a Don Pepe novemberi újdonsága

2023. november 14. - Csabi Konyhája

A Don Pepe novemberi újdonságai közt egy vegán pizza és egy vegán burgerrito szerepel, én pedig az előbbi mellett döntöttem, mert ezek a vegán pizzák rendesen ízleni szoktak nekem mindig, ez az összeállítás pedig különösen jól hangzott. Szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem. (3690.-) dsc05518_1.JPG

Érdekesség, hogy ezúttal a normál tészta nem volt elérhető opció, csak a vékony tészta, illetve szénhidrátcsökkentettből elérhető normál és vékony is. A tésztára pizzaszósz, fokhagyma, kaliforniai paprika, angol zeller, füstölt tofu, hagymás szejtán, pikáns-füstölt ‘kolbász’, cayenne bors, római kömény és vegán “mozzarella” is kerül, ránézésre pedig hozta a szokásos képet. A vékony tésztának köszönhetően ezúttal gond nélkül lecsúszott a pizza, viszont az sem mellékes, hogy tényleg nagyon el lett találva az ízvilága is az összeállításnak. A fűszerezésért külön jár egy nagy pacsi tőlem, a cayenne és a római kömény amúgyis két kedvencem, szóval nem volt nehéz elbűvölni, de tényleg jól működik minden. Zellerből mondjuk valamivel több is kerülhetett volna a pizzára, de ezen kívül teljesen rendben találtam az összeállítást.

dsc05519_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr10018257707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása