Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Csicsriborsós répakrémleves

Kellemesen pikáns és laktató ez a krémes finomság

2023. április 22. - Csabi Konyhája

Korábban már többféleképpen is készítettem répakrémlevest, de most valahogy megint kedvet kaptam hozzá és ezúttal egy teljesen új megközelítéssel álltam neki a főzésnek, a végeredmény pedig egy igazán karakteres, laktató finomság lett.

Tovább

Tunéziai Ramadán vacsora a Sidi Bou Saïd étteremben

Autentikus környezet, csúcsminőségű ételek és egy felejthetetlen gasztronómiai élmény

Alig két hete nyitott meg a Sidi Bou Saïd, az első tunéziai étterem Budapesten, a Népszínház utcában. Ennek kapcsán került megrendezésre egy igencsak nagyszabású sajtóesemény a Ramadán jegyében, amire én is meghívást kaptam és a legnagyobb örömmel és kíváncsisággal vettem részt a a Tunéziai Nemzeti…

Tovább

Leveles tésztás tejbegríz muffin

Ropogós külső és krémes töltelék csodás találkozása

Az utóbbi időben előszeretettel alkotok különféle finomságokat búzadarával a főszerepben (grízes tészta, tejbegrízes rétes), ezúttal pedig szűnni nem akaró muffin fanatizmusomnak köszönhetően egy igencsak különleges desszertet sikerült megalkotnom.

Tovább
süti beállítások módosítása