Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Báránypörkölt füstölt oldalassal

Mennyei vajpuha hús, ízgazdag szafttal és főtt krumplival

2024. február 22. - Csabi Konyhája

Én nagy Auchanba járó vagyok, mivel itt lakom a közelben és tök jó áron volt a tálcás bárány pörkölthús, amire le is csaptam. Kicsit igazítottam a húsdarabok méretén, de igazából túl sok dolgom nem volt az előkészítésével. Mivel egy ideje már várta a sorsát egy darab füstölt oldalas is, arra…

Tovább

Túrógombóc bazsalikomos szamóca öntettel

Egy igazán ütős körítés a klasszikus desszert mellé

A túrógombóc a káposztás tésztához hasonlóan szintén nagy gyerekkori kedvenc, számtalanszor betegre zabáltam magam belőle, de eddig még nem próbálkoztam az elkészítésével. Az alapokat nem akartam nagyon megreformálni, viszont körítésnek mindenképp valami különlegeset akartam... 

Tovább
süti beállítások módosítása