A Don Pepe novemberi újdonságai közül ismét a pizzalepény keltette fel leginkább az érdeklődésemet, ami egy igazi őszre hangolt összeállítás. (3290.-) Szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem.
A Don Pepe novemberi újdonságai közül ismét a pizzalepény keltette fel leginkább az érdeklődésemet, ami egy igazi őszre hangolt összeállítás. (3290.-) Szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem.
Korábban már próbálkoztam pudingos sütivel, mármint olyan módon, hogy a puding port csak hozzá kellett keverni a masszához, hát maradjunk annyiban, hogy nem sikerült valami túl jól. Persze nem hagyott nyugodni a dolog és tervben volt, hogy majd valamikor újra megpróbálom. Már nem is igazán emlékszem, hogy annak idején mi is volt a metódus, most viszont újra meghozta a kedvemet egy a neten szembejövő recept, amit azért itt-ott megvariáltam és bíztam a legjobbakban...

Októberben mi más is lehetne az egyik főszereplő a Don Pepe havi újdonságainál, mint a sütőtök. Azért túl messzire nem lett engedve az a bizonyos fantázia a sajtos-sütőtökös pizzalepény (3290.-) esetében, azért egy korrekt összeállítást ígért előzetesen. Szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem.
A rakott krumpli egy méltán népszerű, nagyszerű étel. Az alaprecept természetesen örök és megunhatatlan favorit, de persze ezt is elég sokféleképpen lehet variálni, amit én is már elég sokszor megtettem korábban. Még régebben láttam egy recept videót a neten egy lazacos rakott krumpliról, ami azonnal megragadta a fantáziámat, most pedig el is készítettem a saját verziómat.
Spanyolországban korábban csak Barcelonában jártam, igaz ott háromszor is és nagyon sok nagyon pozitív élménnyel gazdagodtam. Ezúttal Madrid, a főváros volt a célpont és mint mindig, a látnivalók mellett gasztronómiai érdekességekből is alaposan felkészültem.