Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

16. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party, Nagymegyer (SK)

Ezúttal egy brutál bárány burgerrel várunk mindenkit a szezonzáró eseményre!

2025. szeptember 10. - Csabi Konyhája
Hahó Burgerfanok! A 16. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party alkalmából egy igazi különlegességgel készülünk, a közös események során először szakítunk a marhahússal és egy igazán dögös bárány burgerrel várunk mindenkit sok-sok szeretettel és persze kitörő lelkesedéssel! 
img_7593.JPG

Tovább

Don Pepe MEDITERRÁN PIZZA a hónap extra ajánlata

Nem igazán extra és sajnos nem is igazán jó

A Don Pepe szeptemberi akciós ajánlata nem sikerült a legizgalmasabbra, de végül a MEDITERRÁN EXTRA PIZZA (4990.-) csak le lett tesztelve, bízva egy korrekt élményben. Szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem.

dsc06443.JPG

Tovább

Barackos sült zabkása

Kókusz is színesíti az ízvilágot, tálalásnál pedig jégkrémmel is megkoronázhatjuk

A legutóbbi barackos crumble zsenialitásán felbuzdulva maradt a két főszereplő, a barack és a zabpehely, de ezúttal egy elvadult, sütőben sütött zabkása lett a végeredmény, ami akár frissen, langyosan, vagy másnap hűtőhidegen is egy csodálatos csemege.

dsc06435.JPG

Tovább

Muszaka, a görög rakott padlizsán

Egy elég melós recept, de minden fáradságot megér ez a csodás étel

Még a tavaszi ciprusi kiruccanásom alkalmával fogadtam meg, hogy muszáj lesz elkészítenem a saját muszaka verziómat, aminek most érkezett el az ideje. Rengeteg különböző receptet átnyálaztam előzetesen a témában és végül leszűrve a tanulságot, összeállítottam a saját kis receptemet és bíztam benne, hogy a végeredmény pont olyan frenetikus lesz, mint amilyennek elképzeltem.

dsc06423.JPG

Tovább

Barackos crumble

A morzsaréteg zabpehellyel megbolondítva

Tavaly nyáron kattantam rá a cobbler készítés tudományára, előbb egy tésztahangsúlyos almás, majd egy eléggé eltérő, kissé tésztaszegényebb szamócás verziót is készítettem, ami már inkább egy crumble volt. Eljött az ideje a folytatásnak, amihez pont kapóra jött egy recept, amibe belefutottam, amit aztán lényegében szinte változtatás nélkül készítettem el, annyira szimpatikusnak tűnt már első olvasatra is, illetve nem sokban tért el a legutóbbi művemtől.

img_2350.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása