Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Augusztusi Csabi Konyhája események!

Ismerkedjetek meg a PIGGY BURGERrel!

2016. augusztus 08. - Csabi Konyhája

Új hónap, új burger! Ugyan picit átcsúszott még augusztusra is a mexikói burger, de hát olyan nehéz volt elengedni, nekem nagyon nagy személyes kedvencem lett az összeállítás. Persze félelemre senkinek sincs oka, az új burger sem fog csalódást okozni, és ugyanúgy eléggé extrém az ügy, ahogy azt már megszokhattátok tőlem. Ismerkedjetek meg PIGGY BURGERrel, amit egész hónapban falatozhattok majd a Bikini Beach, Budapest teraszán!

2016aug.jpg

A képen látható egyed még "csak" egy első teszt példány, de valami ilyesmire számíthattok élőben is. Lássuk akkor tételesen is, hogy miről van szó:
A buci alja egy saját készítésű hagymás pirított májas alappal lesz megkenve, amire párolt lilakáposztát fogok halmozni. Erre jön a spéci fűszerezésű sertés húspogácsa, cheddar sajt, bacon, csípős ecetes almapaprika és rántott hagymakarika! Jól hangzik??? Szerintem nagyon dögös lett az egész. Alternatívaként betárazok csemege almapaprikát is azokra való tekintettel, akik nem élik a csípős ügyet.

dsc07814.JPG

Amúgy vicces ez a kép, csak utólag tűnt fel, hogy konkrétan ez egy emberfej lett ránézésre, haha. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr269216806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása