Elérkezett a várva-várt pillanat! 5 sikeres budapesti szezon után vidéken folytatódik a Csabi Konyhája eseménysorozat! Ráadásul nekem ez ugye hazai terep, az pedig külön öröm, hogy egyik nagy kedvencem, a békési Grebb biztosít terepet a mókához!
Sokat gondolkoztam, vajon milyen burgert vessek be, végül egyik nagy közönség és személyes kedvenc, a Nachos Burger mellett döntöttem, ami egyéni és ellenállhatatlan ízvilágával garantáltan elégedettséggel tölt el minden burger rajongót! Az alapanyagok felől senkinek se legyen kétsége, hiszen a sokak számára már jól ismert legmagasabb minőséget képviselik és helyi manufaktúrák kiváló termékeiről van szó, az összeállítás magas minőségéért pedig személyesen én kezeskedek. Gyertek-gyertek, csapjunk egy hatalmas partit a Grebb mögött található kis téren, egyetek-igyatok-mulassunk, érezzük fantasztikusan magunkat!
Lássuk hogyan is épül fel pontosan ez a csoda! A Grebb burgerek alapjául szolgáló buci pirítását követően az alsó felét finoman csípős salsa szósszal fogom megkenni, majd sajtos tortilla chips, jégsaláta és pár szelet savanyított jalapeno társaságában ágyazok meg a 15 dkg-os húspogácsának, amire spéci lilahagymalekvárt halmazok és dupla adag sajt fog olvadozni rajta. Végül pirított göngyölt császárral koronázom meg, a buci tetejének pirított oldalát pedig spéci korianderes tejföllel fogom megkenni a tökéletes ízélmény és a totális katarzis elérése végett.