Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #155 - Meister Bar Hotel Fichtelgebirge, Marktredwitz (Németország)

Nem várt burger meglepetés egy kisvárosi hotel éttermében

2018. augusztus 15. - Csabi Konyhája

A Nürnberg közelében megrendezésre került Sticky Fingers Festival miatt vetődtünk zenekarommal Marktredwitz városába egy igencsak keserves és embert próbáló repülőutat követően a késő délutáni érkezésünk idejére pedig már igencsak farkaséhesek voltunk mindannyian. Szerencsére a hotel egy igen szimpatikus kiülős terasz résszel is megfejelt étteremmel volt felszerelve és hamar rá is találtunk egy mindenki számára szimpatikus Angus Burger American Style (9.90€) opcióra, amit sajttal megkoronázva kértünk. Ahhoz képest hogy jól láthatóan teljesen fejvesztve rohangált fel-alá a pincér srác egyedül, miközben azt ismételgette hogy fullon a hotel és csak egy séf van a konyhán, egész hamar megérkeztek a csodaszép remekművek.

dsc05511.JPG

dsc05516.JPG

Már az hatalmas plusz pont, hogy alapértelmezés szerint édesburgonya volt a köret, amihez még egy kis pici csuporban ketchup is dukált. A burger borzasztó dögösen nézett ki és hát bizony brutálisan finom is volt. A zsemle valami egészen elképesztő módon volt tökéletes, kissé pitába hajló zseniális pékáru, ízre és állagra is maga a tökély. Az alsó régióba saláta és egy brutálisan finom bbq szósz került. A húspogácsa sütése ugyan kicsit túlment ránézésre de egyáltalán nem volt száraz, sőt, kissé összenyomva gyönyörűen tört elő belőle a szaft. Két szelet hibátlanul megsütött bacon és egy jókora tükörtojás járatta csúcsra az összeállítást, amibe ezeken felül már csak paradicsom és hagyma került. A sajt ugyan lemaradt, de legyen ez a legnagyobb baj, hiszen ultrabrutálisan finom volt ez a burger és kegyetlenül laktató! Egy igazán váratlan, de annál kellemesebb meglepetés volt, egy fenomenális gasztro élmény! Hogy ha esetleg valakit errefelé sodorna a dolga, mindenképp érdemes beugornia egy ilyen menüért!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5614178665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása