Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Don Pepe Fried Chick & Roll

Na ilyen egy igazán menő tekerés!

2018. november 20. - Csabi Konyhája

Fried Chick & Roll néven új ételcsaláddal bővült a Don Pepe eddig sem szerény kínálata, és mostantól minden hónapban egy új tekerccsel fognak majd jelentkezni. Első olvasatra és a szórólapra pillantva is igencsak bizalomgerjesztő volt a dolog, így aztán nem maradhatott tesztelés nélkül a dolog. Eredetileg helyszíni fogyasztással akartam kipróbálni, de végül rendelés lett a vége. 

dsc06042.JPG

Jópofa kis dobozban érkeztek a tekercsek, mondjuk az egyik kicsit benyomódott, így az egyik tekercs kicsit sérült is volt, de ettől függetlenül is bitang jól nézett ki a hatalmas tortilla tekercs. Kicsit meggyűlt a bajunk a kiszabadítással, de ez legyen a mi bénaságunk, amit végül legyőzve mohón vetettük bele magunkat a falatozásba. 3 féle szósz közül lehet választani, mi az egyiket mézes-mustárossal, a másikat kentucky szósszal kértük, a harmadik opció BBQ egyébként. A cheddar sajtkrémmel megkent tortilla lap iszonyatosan menő és igen gazdagon lett megpakolva a következőkkel: pikáns ízű ropogós csirkecsíkok cornflakes kabátban, cheddar, főtt tojás, bacon, jégsaláta és paradicsom. Nyilván a csirkecsíkok vitték a prímet az összeállításban, de az a helyzet, hogy nagyon jól működik egyben a tekercs! Az a durva, hogy elsőre nem is gondoltam, hogy bármiféle eltelítődés lesz a vége és az iszonyatos szaftosságnak köszönhetően igen gyorsan a végére értem a tekercsnek, de bizony becsapós a dolog, mert nagyon komoly jóllakottság lett végül úrrá rajtam. Egy szó mint száz, erőteljes bemutatkozásnak nevezném a Fried Chick & Roll (1980.-) képében debütáló új szegmenst a Don Pepe kínálatában. Kíváncsian várom a folytatást!

dsc06043.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr6514380766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása