Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Fekete Erdő pizza a Don Pepe havi vadulása

Ha kíváncsi vagy milyen lehet egy jó vadpörkölt pizzaként, akkor ezt ne hagyd ki!

2018. december 09. - Csabi Konyhája

Tavaly ilyenkor a szarvas volt a nagy sláger a Don Pepe kínálatában, akkor egy fenséges szarvasburger élménnyel gazdagodtam. Most az őz került a középpontba a pizza és hamburger esetében is, én pedig első körben az előbbire vetettem rá magam!

dsc06135.JPG

Már első olvasatra is elég vadító pizzára számítottam és hát bizony a doboz kinyitását követően beszippantott valami egészen elképesztően ínycsiklandozó vadhús illatfelhő hatására szinte azonnal transzba estem. A pizzaszósszal megkent tésztára halmozott őzragu ízre és állagra is csillagos ötösre vizsgázott, ami mellett a fekete erdő sonka és a szarvaskolbász olyan extra sokkot okozott minden egyes falattal, hogy az bizony tanítani való. A rendkívül intenzív húsos trió egyeduralmát a lehető legkellemesebben ellensúlyozza a paradicsom és a rukkola jelenléte, miközben a pizzaszósz, mozzarella és lilahagyma hármasa is a lehető legoptimálisabban segíti csúcsra ezt a nem mindennapi összeállítást. 

Nagy rajongója vagyok a vadételeknek, főleg hogy ha ilyen erőteljes az összkép, márpedig ez nagyon durván jól sikerült, jár is a virtuális pacsi érte! Ráadásul nem csak őrjítően finom ez a füstös, szaftos, vadas őrület, de bizony kegyetlenül telít is. Szép munka volt Don Pepe!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5514453908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása