Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #153 - Wendy's, Blackfoot, Idaho (USA)

A világ harmadik legnagyobb gyorsétteremlánca, felejthető hamburgerrel

2019. március 08. - Csabi Konyhája

Az 1969-ben alapított Wendy’s az USA egyik emblematikus gyorsétterem lánca a sok közül, illetve a harmadik legnagyobb a világon a McDonald's és a Burger King után és hát természetesen én sem hagyhattam teszt nélkül a dolgot. Blackfoot városában sikerült útba ejteni egy betérőt az egyébként meglepően üres és kellemetlenül hideg étterembe. A kiszolgálás amúgy rendben volt és a belső kialakítás is szimpatikus, mondhatni  tipikus gyorséttermi.

dsc06657.JPG

Egy gyors étlap csekkolás után a Baconator elnevezésű hambin akadt meg a szemem, amire végül be is neveztem. A rendelés leadását követően hamar meg is kaptuk az ételeket, amik tökéletesen beleillettek a tipikus gyorséttermi ételek világába. A hőtartó csomagolás mondjuk még szimpatikusnak is nevezhető, bár helyszíni fogyasztásnál nem feltétlenül érzem indokoltnak. A kicsomagolást követően már ránézésre is kicsit gyanús volt a szendvics, mondhatnám megint, hogy tipikus gyorséttermi, ami nekem ugye nem annyira jön be, de ami ennél is elkeserítőbb volt, hogy bizony ízre se nyert meg magának az összeállítás. Ahogy az eddigi tesztek alkalmával, így most is sikerült egy tipikus bacon & sajt burgert kipróbálni, jelen esetben egy dupla verzióban. A zsemle lágy, súlytalan pékáru, ami hamar szét is esett illetve kicsit megvizesedett. Az összesen 1/2lb (=226.7g) húspogácsának elég fura íze volt, különösen az eddigi 4 frenetikus élmény tükrében nevezném gyengének, a bacon szeletek se muzsikáltak túl fényesen, a sajton kívül pedig csupán ketchup és majonéz került még a szendvicsbe. A köretként érkező sültkrumpli is totálisan felejthető, tipikus alsó kategóriás mirelit, így aztán nem túlzás az egész összeállítást csalódásnak nevezni és ez alapján nem is igazán hiszem, hogy tennék újabb próbát a Wendy’s-zel.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr8214666413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása