Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #161 - Hell Pizza, Gyula

Egy meglepően pozitív élmény házhozszállítós kategóriában

2019. december 18. - Csabi Konyhája

Ugyan nem igazán vagyok a házhozszállítós hamburger híve, viszont nemrégiben a méltán híres gyulai No Silence Stúdióban dolgoztunk, aminek környékén konkrétan semmi sincs, így aztán csak a rendelés jöhet szóba, ha megéhezik az ember. Korábban még csak nem is hallottam a szóban forgó Hell Pizzáról, de Simi mester állítása szerint jó kajáik vannak, így gondoltam nagy vesztenivaló nincs. Pizzához most nem volt hangulatom így megpróbálkoztam a burgerrel.

dsc07824_1.JPG

Elég szimpatikus egyébként a választék és az 5 opció közül végül a bacon burger mellett döntöttem. Lehet szószt is választani bele, a telefonos operátor ajánlására hallgatva végül a szamuráj névre hallgató csípős szósz lett a befutó. Most a cikk megírása közben kezdem megérteni a zavart az erőben, mivel a facebookon található étlap nem igazán van teljes összhangban a honlapjukon találhatóval, innen ered például az árbeli különbség is, amit akkor nem teljesen értettem... A burger elég sajátos csomagolásban érkezett és egyébként a következőképpen áll össze: szezámmagos hamburger buci, marhahúspogácsa, cheddar sajt, paradicsom, grillezett lilahagyma, jégsaláta, bacon, választható szósz - mindez pedig 1410 Ft-ért, amihez még 500 Ft szállítási költség is járult jelen esetben, de városon belül ingyenes egyébként a kiszállítás. 

dsc07816.JPG

Súlyra és méretre is kecsegtető volt a burger, amit a csomagolásból kibontva sem ért sokkoló csalódás, egész jól bírta az utat. A zsemle egy teljesen szimpatikus darab ránézésre, állagra és ízre is. Az összeállításból nem lett kispórolva semmi. A hús elég méretes, ízletes, talán egy nagyon picit száraz, de még az elfogadható határon belül. A bacon nagyon komolyan kiérződött végig és megadta azt a bizonyos pluszt! A zöldségek hozták a kötelezőt, és bizony a szósz is kegyetlen jól muzsikált. Mindent összevetve egy abszolút pozitív meglepetés volt a burger, ha lehetőségem adódik rá, szívesen rámegyek majd egy helyszíni fogyasztásra is egyszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr3415349120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2019.12.19. 22:09:11

Csabi! Megváltoztattad a blogod grafikáját? (A kérdés költői.) :o)

Csabi Konyhája · http://csabikonyhaja.blog.hu 2019.12.24. 08:43:31

@Attilajukkaja: hahó! igen-igen, haha. a fejléc grafika már nem volt túl aktuális, és bár kértem az eredeti alkotót, hogy módosítsa, sajnos nem történt semmi. de amúgy is érett már egy kis megújulás, még ha nem is lett annyira őrületesen hatalmas. :))))

Attilajukkaja 2019.12.24. 10:18:57

Szóval most ilyen nagy pszichedelikus "anime cica" szemeid vannak? Ez most az aktuális? :o))))))
Boldog Karácsonyt!
süti beállítások módosítása