Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Mákos tejberizs aszalt vörösáfonyával

Ellenállhatatlan finomság, akár vendégvárónak is tökéletes pohárdesszert

2019. május 19. - Csabi Konyhája

Nem sűrű vendég ezen a blogon az édesség, de van az úgy, hogy kedvem támad nekem is alkotni valami finomat, különlegeset ebben a műfajban is. Nyilván nem vagyok vele egyedül, de gyerekkori nagy kedvencem a tejberizs, amit aztán én magam is milliószor elkészítettem a hagyományos módon és eddig sose…

Tovább

Új néven és új helyszínen tért vissza az alkoholos fagyi

Ezentúl festői környezetben hódolhatunk az extrém ízvilágú jeges élvezetnek

Tavaly nyáron én magam is kitörő lelkesedéssel számoltam be a hazai gasztro paletta egyik új őrületéről, az alkoholos fagyiról, most pedig örömmel jelenthetem be a diadalmas visszatérést, ezentúl IceShot néven és az eddigi lokációhoz képest egy sokkal inkább fagylalt kompatibilis helyen, a Fővám…

Tovább

Tőkehalfilé indiai fűszeres mártásban

Különleges ízvilág és brutális erő faktor

Megihletett ez a nem túl kedves május közepi időjárás és valami erőteljes ízvilágú pikáns őrületet akartam készíteni ezúttal halas / indiai témakörben, amihez lényegében minden hozzávalót meg is találtam a hűtőben illetve a fűszerek között kutakodva. A végeredmény mondjuk még engem is meglepett,…

Tovább

Spenótos-gombás rakott tészta

Karakteres ízvilágú laktató finomság hússal, vagy anélkül

Már sokszor ecseteltem, hogy mekkora nagy kedvenceim közé tartoznak a különböző tésztás ételek, ha pedig ráadásul valami rakottas ügy a végeredmény, akkor pedig pláne egyik nagy kedvenc ételcsoportomról beszélhetünk, úgyhogy el is érkezett az ideje, hogy ismét alkossak valamit ebben a műfajban.

Tovább
süti beállítások módosítása