Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Új néven és új helyszínen tért vissza az alkoholos fagyi

Ezentúl festői környezetben hódolhatunk az extrém ízvilágú jeges élvezetnek

2019. május 17. - Csabi Konyhája

Tavaly nyáron én magam is kitörő lelkesedéssel számoltam be a hazai gasztro paletta egyik új őrületéről, az alkoholos fagyiról, most pedig örömmel jelenthetem be a diadalmas visszatérést, ezentúl IceShot néven és az eddigi lokációhoz képest egy sokkal inkább fagylalt kompatibilis helyen, a Fővám téri Bálna Teraszon, a megunhatatlan dunai panorámával emelve új szintre ezt az amúgy sem hétköznapi élményt.

dsc06845_1.JPG

dsc06849_1.JPGBalogh Dani mester a hamburgerektől kezdve a különböző tex-mex fogásokon át, a pörkölt megreformálása után tavaly nagyot robbantott a különböző alkoholos italok fagyival történő keresztezésével, hiszen egészen elvadult ízkompozíciókról beszélhetünk, ahol az íz és az állag is párját ritkítja. Nem is szívesen ismételném önmagam, hiszen tavaly elég komolyan kiveséztem már az egyes összeállításokat, amik közül a jelenlegi kínálatban sokat régi ismerősként üdvözölhettem már. Persze újdonságokból sincs hiány, amiből rögtön kettőt meg is kóstoltam. Az egyik ilyen a Finlandia vodka és Angostura biter kombójával, valamint rendkívül erőteljes gyömbér/lime kettőssel operáló Moscow Mule, a másik pedig egy szintén gyömbéres tequilás őrület. Mindkettő abszolút telitalálat, nálam főleg az előbbi lett nagy kedvenc rendkívül erőteljes, fanyar, igazán ütős ízvilágával. Egyszerre 16 ízkombinációt találhatunk a pultban, úgyhogy ember legyen a talpán, aki könnyűszerrel tud ebből válogatni, hiszen nincsen egyetlen gyenge pont sem a kínálatban. Egész biztosan mindenki megtalálja a számítását, hiszen IPA sörtől kezdve, rosé fröccsön át, különböző whiskey, vodka és gin alapú összeállítások is képviseltetik magukat az igencsak sokszínű, illetve sokízű kínálatban.

Vegyük ehhez még Balogh Dani ellenállhatatlan, vevőorientált, barátságos és rendkívül információgazdag stílusát, a fantasztikus környezetet, és már azonnal adott minden ahhoz, hogy időrről időre visszatérjen az ember nyalakodni egy kicsit. Ráadásul ezen a nyáron útjára indul egy IceShot food truck is, amit majd a fesztiválokon találhattok meg, illetve kereshettek majd fel a legnagyobb örömmel. Hajrá-hajrá, csak így tovább! 

dsc06850.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4014819318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása