Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Sütőben sült ajváros csirkemell

Mennyei ízbomba!

2019. október 06. - Csabi Konyhája

Már egy ideje itt pihent a konyhában egy üveg ajvár arra várva, hogy valami ínycsiklandozó fogás szülessen belőle. Régebben volt egy spéci bugerem, amiben én is előszeretettel használtam ajvárt, de valahogy egy összetett recept formájában nem igazán jutottam gondolatban tovább annál, mint hogy a…

Tovább

Negyedjére is elvarázsolt a Középkori Parasztétterem

Egy hely, ahol nem csak az atmoszféra, de az ételek íze, minősége és mennyisége is csillagos ötös!

A blog rendszeres olvasói számára már nem ismeretlen eredetű rajongásom az esztergomi híd túloldalán található Középkori Parasztétteremmel kapcsolatban, hiszen korábban már háromszor (#1, #2, #3) is sikerült rabul ejteniük nem csak a hely utolérhetetlen atmoszférájával és a felszolgálók fergeteges…

Tovább

Dupla teszt a gyöngyösi Steakpalotában

Egyik szemem sír, a másik nevet

A gyöngyösi Steakpalota egyfajta kultikus helynek számít a városban és nemrég új helyre is költözött, viszont mivel a régiben nem jártam, így azzal összehasonlítani nem tudom. A jelenlegi lokáció viszont egészen parádés, hiszen úgy van közel a városközponthoz, hogy közben mégis egy félreeső kis…

Tovább
süti beállítások módosítása