Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Csak egy sima sajtos-csirkés tekercs, némi szépséghibával

Egy elhibázott lehetőség

2020. január 17. - Csabi Konyhája

A havonta megújuló tekercsek nagy kedvenceim közé tartoznak a Don Pepe kínálatában de sajnos már korábban is előfordult 1-2 alkalommal, hogy az ígéretes elképzelés a konyhában végül félresiklott. Sajnos jelen esetben is ez történt, pedig nagyon jól hangzott az 5-féle sajttal felszerelt csirkés tekercs, amit ezúttal a békéscsabai egységből rendeltem. Tortilla, cheddar sajtszósz, jégsaláta, paradicsom, jalapeno, csemege uborka, rostonsült csirkemell csíkok, bacon, mozzarella, trappista, márványsajt, füstölt mozzarella (2180.-)

dsc07944_1.JPG

Ami már elsőre feltűnt, hogy szinte teljesen hidegen érkezett a tekercs, aminek legfájóbb pontja a szinte teljesen nyers bacon szelet volt, amit csak húzott kifelé az ember a fogával és sose akart elszakadni... A roston csirkedarabkák a hidegség ellenére is jól teljesítettek, viszont ami teljesen hazavágta az összeállítást az az, hogy ha már egyszer arról szól az egész, hogy ebben 5, azaz ÖT különböző sajt van, nem hogy sajt kánaánnal nem találkoztam, harcolnom sem kellett az iszonyatosan nyúló-folyó sajtlavinával. Konkrétan ha nincs odaírva, hogy benne van, el se gondolkoztam volna rajta, hogy ebben amúgy van-e sajt. Persze néhány sajt forgács feltűnt itt-ott és a cheddar sajtszószt is jól láttam, de hogy a márványsajtot nagyon jól sikerült elrejteni, az biztos. Meg most tényleg, ha már papíron ennyi sajt van egy összeállításban, azt ne kelljen már keresni! 

dsc07943_1.JPG

dsc07945.JPG

Mindettől eltekintve az adaggal és az ízvilággal nem volt gond, abszolút rendben volt, de ezek a fájó hibák most túlmutattak a már elfogadható szinten sajnos.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5615403448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása