Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

II. Csabi Konyhája & Retro Burger Party @ Budapest

Ismét fővárosi burger party, ráadásul egy régi nagy kedvenc összeállítással készülök

2020. augusztus 04. - Csabi Konyhája

Tavaly szeptemberben már volt egy igazán jól sikerült közös burger estünk a Nagykörúton, most viszont a Retro Büfé eredeti helyszínén, azaz a Kis Salétrom utcai kis családias egységben kerül megrendezésre a folytatás. Ezúttal egy régi nagy favoritot, a céklás Csabi Konyhája burgert fogom újra elkészíteni, ami utoljára 3 évvel ezelőtt volt elérhető Budapesten még a Hosteles események keretein belül, úgyhogy itt volt az ideje újra elővenni, szokás szerint némi kis újítással megfejelve.

retro_reszletek.jpg

A jó kis pirított házi buci aljára egy adag spéci fűszerezésű lilahagymalekvárt halmozunk, amire ecetes cékla kerül majd némi BBQ szósz társaságában. Ezen a fenséges ágyon foglal majd helyet a 16dkg marhahúspogácsa ráolvasztott cheddar sajttal és két szelet ropogósra pirított baconnel. Néhány karika csemegeuborka és paradicsom zárja a sort némi hambiszósszal megfejelve. Egy igazi kihagyhatatlan ízorgia!

dsc08771.JPG
A kis vendégtérre való tekintettel készülünk majd két kinti sörpaddal is, valamint a chili rajongók számára jó hír, hogy korlátozott számban kapható lesz ezen az estén a nemrég debütált Csabi Konyhája chili szósz is, amit a Burning Angel Chili készített és sikerült egy nagyon jó ízvilágot megalkotni, az erőfaktort pedig egy teljesen kellemes szintre belőni.

 dsc08932.JPG

A remekbe szabott burgereken kívül különböző sörökkel és üdítő különlegességekkel is várunk minden kedves vendéget, úgyhogy minden adott egy igazán jó, ütős kis pénteki burger fiesztához. Ne hagyjátok ki!

Képgaléria a tavalyi bálról

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr7216080756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása