Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

III. Csabi Konyhája & Retro Burger Party, Budapest

Egy igazán brutális BBQ burgerrel készülünk ezúttal!

2020. október 15. - Csabi Konyhája

Ismét Csabi Konyhája X Retro Burger Party a fővárosban! Augusztusban nagy sikerrel tartottunk már egy burger eseményt a Kis Salétrom utcai kis egységben és bár azóta zordabbra fordult az időjárás, azért reméljük senkinek sem szegi ez a kedvét, hiszen egy újabb, egészen kiváló ízélményű összeállítással várunk mindenkit október 17-én, szombaton! 

retro_bbq.jpg

Két hónappal a nagy sikerű céklás burger fieszta után most egy újabb nagyszabású ízorgiával készülünk minden burger fanatikus legnagyobb örömére. Ezúttal egy olyan összeállítás kerül elkészítésre, ami szeptemberben minden idők legsikeresebb Csabi Konyhája eseményét eredményezte Szlovákiában és már akkor tudtam, hogy ezt muszáj lesz idehaza is bemutatnom, annyira dögös lett a burger. Jó szokás szerint némi újítással megfejelve fogadjátok szeretettel az alábbiak szerinti BBQ BURGERt!

retro_bbq_magyar.jpg
A jó kis pirított házi buci aljára egy adag spéci káposztasalátával ágyazunk meg a 130g marhahúspogácsának, amire természetesen cheddart is olvasztunk. Két szelet paradicsommal is színesítjük az összeállítást mielőtt 70g mennyei, füstös pulled porkot, azaz tépett húst halmozunk és meglocsoljuk a Retroban már régi ismerősnek számító Australian BBQ szósszal tetszés szerinti sima vagy csípős verzióban. A coleslaw és a pulled pork is az I55 American Bar & Restaurant remekműve lesz, amit ezúton is köszönünk, hogy biztosítják számunkra.

A remekbe szabott burgeren kívül különböző spéci sörökkel is várunk minden kedves vendéget, úgyhogy ismételten minden adott egy igazán jó, felejthetetlen, ütős kis burgerezéshez. Ne hagyjátok ki!

Íme egy kis kedvcsináló videó a legutóbbi közös eseményről:

Képek a legutóbbi Csabi Konyhája X Retro Burger Partyról

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5116231894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása