Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Cuba Libre tortilla a Don Pepe júliusi tekerése

Roston sült csirke, főtt-füstölt tarja és chorizo alkotja a hús szekciót

2021. július 06. - Csabi Konyhája

A blog rendszeres olvasóinak már gondolom a könyökén jön ki, hogy az egyik kedvenc Don Pepe ételcsoportom a ROLLER, így aztán szinte minden hónapban ki is próbálom az aktuális újdonságok közül legalább ezt az ajánlatot. Most is hamar megszületett az elhatározás és bár előzetesen nem igazán tudtam, hogy pontosan mire is számítsak, azért bíztam egy pozitív ízvilágban illetve élményben. 

dsc03674.JPG

A békéscsabai egységből rendeltem a tekercset, a tortilla lapba pedig cheddar sajtkrém, roston sült csirke, főtt-füstölt tarja, chorizo, mustár, majonéz, csemege uborka és mozzarella került. (2690.-) Jó szokás szerint kapott egy kis pirítást az egész és elég emberesen meg is lett pakolva a tortilla lap, az első 1-2 falat pedig hamar meggyőzött afelől, hogy jó döntés volt kipróbálni kedvenc ételcsoportom legújabb tagját. A húsok nagyon jó főszereplői a kompozíciónak, miközben a sajt is mesésen nyúlik, a csemegeubi pedig a lehető legtökéletesebben hozza a savakat, remekül feldobva az összeállítást. Igazából nem egy felejthetetlen vagy éppen überbrutális alkotás, viszont mégis nagyon finom és kellően laktató, ugyanakkor a névválasztást a múlt havihoz hasonlóan most sem sikerült teljesen megértenem, mert bár egy időben előszeretettel kortyolgattam cuba libre koktélokat, erről az ételről még véletlenül se jutott eszembe ez az ital, haha...  

dsc03673.JPG

dsc03676.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr7916612792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása