Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

4. Csabi Konyhája X Retro Burger Party, Budapest

Egy jó kis bárányburgerrel specialitással készülünk

2021. szeptember 15. - Csabi Konyhája

Halihó Burger Fanok! Tudom jól, hogy sokan vártatok már erre a pillanatra és végre elérkezett! Lényegében majdnem pontosan egy év után újra Csabi Konyhája Burger Party a fővárosban! Ehhez pedig egy régi nagy kedvencem és többszörös CSK PARTY társam, a Retro Büfé biztosítja a helyszínt és Jocival rövid tanakodás után hamar ki is találtuk, hogy milyen extravagáns burgerrel is lepjünk meg Benneteket...

retro_uj.jpg

Már régebben is felmerült, most pedig meg is csináljuk! Eddigi bárányburger próbálkozásaim nem igazán okoztak maradandó élményt, így aztán úgy voltunk vele, hogy csináljuk meg a saját ütős kis burgerünket eme nemes alapanyag felhasználásával! A spéci fűszerezésű bárány húspogácsának egy mondhatni szokásos saláta-lilahagyma-paradicsom zöldségtrióval ágyazunk meg, a húspogácsára pedig füstölt sajtot olvasztunk. Grillezett paprikával színesítjük tovább az összképet, de az igazi nagy pluszt egy igen spéci chimichurri fogja megadni! Ha esetleg valaki nem ismerné, akkor ez mondhatni egy argentin pesto féleség, hiszen egy olajos, zöldfűszeres, citrusos különlegesség ez amibe azért elég sok egyéb hozzávaló is fog még kerülni, hogy kialakuljon aztán a végső pikantéria, ami remekül passzolni majd a bárányhoz.

dsc08962.JPG

További jó hír, hogy lesznek sörpadok és asztalok is az üzlet előtt, hogy kényelmesen elférjen mindenki, mivel azt már korábbi események során megtapasztaltuk, hogy az igen kicsi belső alapterület nem igazán bírja el az ilyen események során kialakuló tumultust. Ráadásul külön erre az eseményre csatasorba állítunk egy olajsütőt is, úgyhogy a köretek iránti visszatérő igényt is igyekszünk kielégíteni ezúttal. Véssétek be a naptárba a szeptember 18. szombati napot, gyertek el és csapjunk egy hatalmas gasztro fiesztát együtt, ahogy szoktuk!

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr9516689526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása