Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Kapros-juhtúrós gnocchi

Pirított szalonna darabokkal

2021. október 18. - Csabi Konyhája

Nagy kedvencem a gnocchi, nemrég egy cikkben pedig le is írtam kalandozásaimat, míg meg nem találtam a tökéletes gnocchi receptúráját. Aztán valamelyik nap a boltban megakadt a szemem egy nagy rakás lilaburgonyán és egyből megszületett a gondolat, miszerint ebből gnocchit kell készítenem! Mellé…

Tovább

Házi túrós bukta

Aki ezt kipróbálja, garantáltan nem akar majd boltit enni többet

A túrós bukta nagy gyerekkori kedvenc nálam, így aztán nem véletlen, hogy már egy ideje kacérkodtam a gondolattal, hogy elkészítem én magam is. Az idei év elején eléggé beleástam magam a kelt tészták és a cukrászat világába és már azért bátrabban bele merek vágni bármibe is, így aztán egy gyors…

Tovább

Brassói aprópecsenye, ami pizza

Természetesen a Don Pepe kínálatában

Megmondom őszintén, elsőre annyira nem vágott földhöz a gondolat, hogy a jó öreg brassóit egy pizzán lássam viszont, ugyanakkor hajtott a kíváncsiság is, hogy vajon mit tudnak ebből kihozni. Szokás szerint a Don Pepe havi ajánlatai között jelent meg ez a legújabb műfaji keresztezés, én pedig a…

Tovább
süti beállítások módosítása