Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Csabi Konyhája X Pompás Budapest Burger Party

Hangolódjunk a Húsvétra egy brutális bárányburgerrel!

2022. április 11. - Csabi Konyhája
Hahó Burgerfanok! Gigantikus gasztro fiesztára invitállak meg Titeket egy a Csabi Konyhája események történetében nagy mérföldkőnek számító helyszínre! Mint ahogy arról a legtöbben már biztos értesültetek, a Pompás Budapest számára egy 4 igen komoly tételből álló burgersort álmodtam meg és ahogy azt korábban ígértem, havi rendszerességgel egy-egy új burgerrel is jelentkezni fogok, ami a szokásos Csabi Konyhája eseményeken való debütálását követően maradni is fog az étlapon a következő újdonságig. 
pompas_fej.jpg

Jelen esetben, kissé összhangba hozva a Húsvéttal, egy igencsak brutális ízbomba, egy frenetikus bárány burger kerül terítékre!  A pirított buci aljára egy szokásos jégsaláta-lilahagyma-paradicsom-csemegeuborka zöldségágyat halmozunk, majd erre helyezzük a mesés ízvilágú, 150g szaftos bárányhúspogácsát, amire sütés közben füstölt edami sajtot olvasztunk. Egy kis külön pikantéria kedvéért még némi sült kápia paprika is kerül a felső régióba, majd a totális ízkatarzist egy szuper spéci saját recept alapján készülő chimichurri szósz fogja megadni. 
Tényleg egy semmi máshoz nem hasonlítható ízélmény ez, semmiképp se hagyjátok ki! Természetesen elérhető lesz az étlap többi eleme is a nap folyamán, miközben a bárban megannyi italkülönlegességből választhattok! 
Ne feledjétek, április 14 csütörtök egész nap gasztro fieszta velem és a Pompás teljes legénységével! Előzetes asztalfoglalás lehetséges és ajánlott is. 
img_0226_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr1417798661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása