Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Paprikás édesburgonya

Egy igazán izgalmas alternatívája a jól ismert fogásnak

2022. január 09. - Csabi Konyhája

Az igazat megvallva ehhez a recepthez egy kis megmaradt vöröslencse adta az ötletet és bár hamar kialakult, hogy milyen alapanyagokkal is fogok dolgozni, de az elején még én magam se voltam biztos benne, hogy mi fog ebből születni. Aztán amikor elkészült a nagy mű, azonnal szíven ütött a felismerés,…

Tovább

BBQ DUCK & BLUE CHEESE PIZZETTA

Kéksajtos-kacsás őrület csak januárban a Don Pepe kínálatában!

Négy hónapot kellett várni a pizzetta második eljövetelére, ami januári extra pizza formájában található meg a Don Pepe kínálatában és igencsak ütős ízélménnyel kecsegtetett már első olvasatra is. Az első felvonásról igencsak lelkesen értekeztem én is, így aztán nem lehetett kérdés, hogy elsők…

Tovább

Zserbómuffin

Egy igazán menő és ellenállhatatlanul finom párosítás

A tavalyi év végén eléggé rákattantam a muffinkészítésre és több egészen elképesztő finomság is született (sütőtökös, mogyoróvajas-banános, almás-fahéjas) a konyhámban. Nem hagyott nyugodni a dolog, mindenképp szerettem volna egy jó kis dögös keresztezést is alkotni, így aztán az ünnepekre való…

Tovább
süti beállítások módosítása