Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

BBQ DUCK & BLUE CHEESE PIZZETTA

Kéksajtos-kacsás őrület csak januárban a Don Pepe kínálatában!

2022. január 05. - Csabi Konyhája

Négy hónapot kellett várni a pizzetta második eljövetelére, ami januári extra pizza formájában található meg a Don Pepe kínálatában és igencsak ütős ízélménnyel kecsegtetett már első olvasatra is. Az első felvonásról igencsak lelkesen értekeztem én is, így aztán nem lehetett kérdés, hogy elsők között csapok le az újdonságra, amit a békéscsabai étteremből rendeltem házhoz. (2390.-)

dsc03388_1.JPG

A pizzatésztára kéksajtos-tejfölös alap, füstölt mozzarella, kacsamell, bacon, gomba, lilahagyma, BBQ szósz, rukkola került és kinézetre, illatra is ínycsiklandozó alkotás tárult elém a dobozt kinyitva. Szerencsére ízre sem okozott csalódás, bár az igazat megvallva, ilyen alapanyagokból nem is igazán tudom, hogyan lehetett volna bármi mást, mint valami átkozottul finomat összehozni! Az egész ízvilágot átjárja egy kellemes füstösség, a kacsahús tökéletes állagú és kellő mennyiségben kapott helyet, a baconnel viszont csak elvétve találkoztam és akkor se volt sajnos ropogósra sült, de ennél nagyobb hibát szerencsére nem találtam az összeállításban. Egy igazán dögös ízvilágú, kellemesen laktató kompozíció ez és én már most alig várom a következő összeállítást!

dsc03390.JPG

dsc03398.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2416803380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása