Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Krémfehérsajtos-gombás csirke

Búzasörrel készül ez a krémes és pikáns fogás

2023. május 14. - Csabi Konyhája

Nagyon szeretem a Kronenbourg 1664 Blanc búzasört, aminek különleges ízvilágát a hozzáadott citrusnak és koriandernek köszönheti és régóta terveztem már, hogy egyszer majd valamit főzök a felhasználásával. A legutóbbi egyszerű de nagyszerű fokhagymás-tejfölös csirke receptemet turbóztam fel kissé…

Tovább

Piña Colada kocka

Pihe-puha sütemény ananásszal és kókusszal a főszerepben

Korábban már készítettem egy jó kis ananászos-kókuszos muffint, és ahogy már akkor a receptnél is írtam, az ananász pürésítése nem biztos hogy a legjobb ötlet volt az ananász érvényesülése szempontjából. Mindenképp el akartam készíteni egészben hagyott ananász darabokkal is, de mivel én nem nagyon…

Tovább

GYULAI KOLBÁSZOS VASÁRNAPI REGGELI! PIZZA a Don Pepe májusi kínálatában

Ez az ütős összeállítás inkább egy ütős ebéd, egy kiadós reggeli minden összetevőjével

A májusi hónap a GYULAI KOLBÁSZ jegyében zajlik a Don Pepénél, hiszen az akciós kínálatban 6 étel is található, főszerepben e viharsarki finomsággal. Természetesen azonnal élénk érdeklődéssel szemléztem az ajánlatot, mivel nem csak nagy kolbászkritikus és rajongó vagyok, hanem földi is ugye. Végül a…

Tovább
süti beállítások módosítása