Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Mákos csiga

Vaníliás pudinggal válik teljessé az élmény

2025. január 15. - Csabi Konyhája

Az utóbbi időben nagyon beindultam csiga fronton, hiszen nemrég egy mennyei túrós csigával, korábban pedig egy nem kevésbé mesés sütőtökös-fahéjas csodával is jelentkeztem. A régi kedvencekről, mint az almás-fahéjas, a vaníliás-áfonyás és a szalonnás-fahéjas pedig már nem is beszélve... Ezúttal…

Tovább

Csabi konyhája X Zabáljcsak Gourmet Gastro Party

Egy semmi máshoz nem hasonlítható egyedi chilis babbal várunk mindenkit!

Az elmúlt évek során többen is kértétek, hiányoltátok, vártátok, most pedig megcsináljuk! A méltán híres spéci chilis bab receptemen csavarunk majd néhányat és egy semmi máshoz nem hasonlítható ultrabrutális formában prezentáljuk majd Nektek! Utoljára 2017-ben volt Chilis Bab Party még a Hostel…

Tovább

Visszatért és csúcsra tör a Burger House!

Egyelőre csak házhozszállítással kóstolhatjuk a régi kedvenceket

A Burger House annak idején egy nagyon fontos szereplője volt a hazai kézműves burger forradalomnak és volt idő, amikor több egységgel is büszkélkedett a franchise. Időközben sikerült egy nagyon jó szakmai és személyes kapcsolatot is megalapoznom Lázár Péter agytröszttel, akinek a nevéhez fűződik…

Tovább

Sajtos-parajos pizzalepény a Don Pepe újdonsága

Sajtos és a címben is szereplő sajtos-parajos pizzalepénnyel támad januárban a Don Pepe! Túlzottan újítónak vagy extravagánsnak semmiképp se nevezném ezeket a kreációkat, de azért kíváncsi voltam, hogy a valóságban mit is tud ez a pizzalepény, így aztán szokás szerint a békásmegyeri étteremből…

Tovább
süti beállítások módosítása