Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Wellington Burger, ha már unod a szokásos karácsonyi menüt

Egy igazán ütős és különleges alternatíva akár az ünnepi asztalra is

2018. december 13. - Csabi Konyhája

Az egész ötlet még nyárra vezethető vissza, amikor életemben először készítettem teszt jelleggel otthon egy Juicy Lucy burgert, amit megfejeltem még annyival, hogy a húspogácsát baconbe csomagoltam és úgy sütöttem ki és hát a végeredmény valami egészen káprázatos lett. Korábban elég sok csalódás ért Juicy Lucy fronton, aztán innen jött a dolog, hogy elkészítsem a magam verzióját és hát ahhoz képest hogy első próbálkozás volt, minden előzetes várakozásomat sikerült felülmúlni. Akkor csak egy sima teszkós tigris zsemlébe került a húspogi, ami egyébként meglepően jól teljesített, de ugye visszatérő problémaforrás, hogy ha az ember otthoni burgerezésre adja a fejét, nem mindig olyan egyszerű jó bucit találni hirtelen. Na és ekkor jött az újabb továbbgondolás, hogy mi lenne ha a húspogácsát végül leveles tésztába csomagolnám és sütőben sütném ki? Az eredmény előzetesen nem is lehetett kérdéses, hogy az utóbbi idők legkomolyabb gasztronómiai csodája van születőben...

dsc06102.JPG

Tovább

Csabi Konyhája & Stop Burger Party

Mogyoróvajas hamburger? IGEN! Ezt muszáj kipróbálnod!

Első alkalommal kerül megrendezésre a Csabi Konyhája és a Stop Burger közös eseménye, aminek a keretein belül egy egészen egyedülálló, bombasztikus ízvilágú burgert kóstolhattok meg! Sokat agyaltunk és egyeztettünk, mire megszületett ez a különleges burger, ami a tesztsütésen és az első kóstoláson is jelesre vizsgázott! Gyere el és kóstold meg Te is december 15-én, szombaton ezt a nem mindennapi összeállítást!

flyer_k_sz_2.jpg

Tovább

Fekete Erdő pizza a Don Pepe havi vadulása

Ha kíváncsi vagy milyen lehet egy jó vadpörkölt pizzaként, akkor ezt ne hagyd ki!

Tavaly ilyenkor a szarvas volt a nagy sláger a Don Pepe kínálatában, akkor egy fenséges szarvasburger élménnyel gazdagodtam. Most az őz került a középpontba a pizza és hamburger esetében is, én pedig első körben az előbbire vetettem rá magam!

dsc06135.JPG

Tovább

Töltött héjában sült krumpli a legújabb őrület!

Egy felejthetetlen ízorgia, amit mindenképp érdemes kipróbálni az óbudai karácsonyi vásárban

Azt már megszoktam, hogy Balogh Dani kreatív séf időről-időre előrukkol valami egészen fantasztikus gasztronómiai csodával, újítással, így aztán mondhatni a legnagyobb természetességgel vettem tudomásul, hogy a W35, a Revolución, a palacsintába tekert pörkölt és az idei nyár egyik legnagyobb dobása, az alkoholos fagyi után most épp döbbenetesen menő, töltött, héjában sült krumpli kompozíciókkal rukkolt elő.

dsc06131.JPG

Tovább

Sütőben sült rakott nachos

Egyik személyes kedvencem és specialitásom, amit most új szintre emeltem!

Korábban már megemlékeztem egy cikkben egyik nagy kedvencemről, házi specialitásomról, a nachosról. Aztán első ízben az időközben már megboldogult Bikini Beachen tartott Csabi Konyhája események keretein belül emeltem új szintre ezt a fantasztikus snacket, amikor egy baromi dögös darált húsos raguval fejeltem meg az összeállítást mindenki legnagyobb megelégedettségére. Ez utóbbit nem is olyan régen házi körülmények között is újra elkészítettem, majd nemrég egy barátomnál vendégeskedve szöget ütött a fejemben a gondolat, hogy mi lenne ha tovább fokoznám a dolgokat...

img_9615.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása