Első alkalommal került megrendezésre a Beer, Burger & Barbecue Fesztivál a fővárosi Millenáris Parkban, ahol a legjobb kézműves sörök és hamburgerek mellett a barbecue csapatok tradicionális és különleges termékeiket is lehetett kóstolni. Aki képben van az ilyen jellegű eseményekkel, annak nem nagyon kéne már fennakadnia a metapay vagy épp a fizetős pohár témakörön, amit korábban már én is többször kiveséztem, így most nem is kívánnék ezzel foglalkozni. Korrektül le lett kommunikálva előre minden, szóval lépjünk is túl ezen. Én mondjuk eléggé spontán, vasárnap késő délután jutottam csak ki, így az egyébként halomban álló Főzdefesztes poharak otthon maradtak, de úgy voltam vele, hogy biztos megoldom majd valahogy...
A K-208-at egyszer már megpróbáltam letesztelni, de akkor vasárnap lévén zárva találtam. Időközben egy burger fanatikus barátom is mesélt a helyről, hogy régen egy eléggé távoli címen működött a hely és még onnan ismeri őket és hogy milyen jók az élményei, így aztán tudatosan előrébb vettem a sorban, hogy én is megbizonyosodhassak arról, hogyan is muzsikálnak itt a burgerek!
Első Zing élményem finoman fogalmazva is igen negatív volt anno 2014-ben a Budapest Parkban. Akkor meg is fogadtam, hogy majd rendes körülmények között is adok egy második esélyt nekik, de az igencsak rossz első benyomás hatására nem siettem el a dolgot. Időközben nyílt egy új, fix egységük is a Király utcában, úgyhogy adta magát a dolog, hogy utánajárjak, van-e alapja a körülöttük lévő folyamatos hype-nak, illetve hogy hol tart 2016-ban a Zing!